måndag 16 juli 2012

Ett härligt onsdagspass!


Onsdagen den 11 juli var vi ett stort härligt gäng som tog varsin paddel och varsin av de nya sittdynorna och fyllde både drakbåten och outriggern. Vi var en trevlig blandning av unga och "gamla", nya och erfarna, herrar och damer! Regnet hände i luften fram till en halvtimme innan passet då vädret ljusnade upp en aning och vi fick lite kvällssol.

Under passet övade vi starter, 4*300meterslopp (race mellan OC:n och drakbåten), tio minuter intervaller, teknik och avslutningsvis ett broloppsrace. OC:n var med mycket bra i starten på alla loppen, men med 100 meter till mål drog drakbåten ifrån på alla 300-metersloppen. Outriggergänget gjorde en strålande insats under hela passet, och speciellt under det sista broloppet där de gav max och lyckades komma i mål först i ett tight och jämnt lopp.


En av förändringarna mot tidigare år är att vi numera samlas efter varje pass och går igenom positivt och negativt med träningen. Positiva saker som nämndes var glädjen och atmosfären under träningen tävlingsmomentet när två båtar racar mot varandra. Negativt var att vi drog över 40 minuter på tiden under passet - även om detta upplevdes som positivt av vissa entusiaster ;-)

Nu återstår frågan: när fyller vi två hela drakbåtar som kan raca nästa gång?

Efter passet körde de som ville som vanligt chins och lite eftersnack i gymmet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar