måndag 22 oktober 2012

Vackert väder!!

Vilket härligt väder det var i helgen!!! Vi passade givetvis på att utnytta tiden i både drakbåten och i outriggern. Vi var 15 pers i draken på lördagsförmiddagen och vi paddlade ett skönt pass. Efteråt lyfte vi in vår ordinarie drakbåt i förrådet för renovering. Nu ska den bli fin!! :-)


Efter lunch så var vi några som gav oss ut i outriggern. Det blev en "liten" runda på tre timmar där vi provade lite "nya" men ändå gamla paddlingstekniker. Vi hade Simone på besök som har lärt sig paddla outrigger i de vackra vattnen kring Hawaii och hon delade med sig av många paddlingstankar och positiv energi. Även Camilla från Kungälv var på besök och drog sin paddel genom vattnet. Härligt och inspirerande!


På söndagen var vi ytterligare ett gäng som paddlade! Det gäller att passa på när vi har fint paddlingsbesök på MKK. En tur på 2 timmar och 15 minuter hann vi med och vi var alla rätt möra i kroppen, men lyckliga, när vi kom tillbaka till klubben. Kanske var det här en av de sista riktigt långa paddlingsturerna innan hösten och vintern? I så fall var det en av de bästa vi kunde få!

Summa sumarum: En helt fantastisk helg helt enkelt!

De som är intresserade av att paddla outrigger ska börja med att läsa den här manualen från Australien. Klicka här! Det är viktigt med förståelse kring både outriggern, tekniker och de olika ansvarsområdena som varje paddlare har, så ta er lite tid och läs igenom texten.

Vi ses på vattnet!!
//Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar