tisdag 15 maj 2012

M24KC - En succé!!

Nu är 24-timmarsloppet i Malmö avklarat och vinnaren blev Johan Linder från Göteborg som paddlade 19,3 mil i (på?) en surfski. Vi var också 6 st drakar som ställde upp och paddlade OC-6:an och vi kom 10,8 mil under dessa 24 timmar. Ett fantastiskt bra teamwork och ett härligt gäng!


Jag var lite fundersam på morgonen när jag kollade på Limhamns skeppshandels vädersida. Det blåste 15 sekundmeter och upp till 18 i byarna. Dessutom blåste det västlig vind vilket innebär att vinden smeker nästan helt längs med kanalens långsidor. Vi har tur eftersom kanalen ligger rätt skyddat från vind, men jag förstod att det skulle bli rätt kämpigt ändå. Och det blev det. Vinden mojnade framåt sen eftermiddag och hade inte lagt sig förrän efter 19-tiden, men vi stretade på.


Mitt i natten tog vi några timmars vila och kunde därefter fortsätta några varv till på morgonen men denna gång tackade vi vädergudarna för ett vackert väder och en fin avslutning på paddlingenEtt stort tack till Rolf Bengtsson för att han tagit så otroligt vackra och mång bilder. Vill ni se alla bilder så gå in på Motion- och långfärsds blogg

Och ett ännu större tack till alla som har ställt upp som har organiserat den här fantastiska tävlingen! Vi ser fram mot nästa år!

//Katarina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar