torsdag 3 november 2011

Halloween!

Hej hopp!

Halloween har varit här och passerat och nu väntar Alla helgons dag. Varför inte träna lite innan familjemiddagen på lördag? Ta med dig den bästa halloweendressen och kom ner och paddla järnet kl 10:00 (samling 09:45). Givetvis går det bra att komma utan utstyrsel men visst hade det varit lite kul med en läskig båt!
Jag vill också påminna om att den vanliga träningen fortgår. På lördagar samlas vi 09:45 och första paddeltaget tas 10:00. På onsdagar drar vi igång kl 19:00. Måndagar är "öppna styketräningsdagar" där vi kan träffas och styrketränar tilsammans, efter överrenskommelse. Maila mig (katarina.forsberg@cmport.com) eller kom överrens med en kompis om en tid om ni vill ha sällskap! När isen har lagt sig eller då outriggern är tagen ur vattnet för vinterförvaring så börjar vi med cirkelträning på onsdagar, så ta med en uppsättning av inomhuskläder.
Nu har planeringen inför nästa år dragit igång och målet är inställt på Drakbåts VM i Italien, Milano 14-16 september 2012. Thomas Lunblad håller i trådarna. I Malmö kan ni vända er till mig, Jonatan eller Pontus som är utsedda till testkontrollanter. Testerna inför nästa år är chins, bänkpress, paddeltest i OC-1 eller OC-2:a ensam och roddmaskin 2000 meter. För närmre information, vänd er till en av oss testkontrollanter.
Vi ses på lördag!!!
//Katarina :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar