måndag 22 november 2010

Mötesanteckningar

Hej allihop
Här kommer en sammanfattning över vad vi bestämde på mötet i lördags.

Outriggern
Outriggerpaddling kommer att ske på söndagar tillvidare. Anmälan görs via bloggen: http://drakarna.blogspot.com/ och är bindande. Tiden för passen kommer bestämmas på onsdagsträningen innan och publiceras på bloggen.

Vid de tillfällen då det är för få personer för att paddla drakbåt kommer vi givetvis också använda oss av outriggern men i första hand tar vi drakbåten på onsdagar kl 19.00 och lördagar kl 10.00.
Då det blivit kallare kommer outtriggen att vinterförvaras på CMP på ett släp så att den är lättillgänglig.
Nu när det är kallt ska yakosarna (armarna i trä, singularis = yako) monteras av mellan passen och läggas i förråden så att det inte sliter för mycket på dem. När outriggern ska in på vinterförvaring ska yakosarna torkas ordentlig och slipas och lackas om. Även ama (pontonen) ska vinterförvaras i förråden.
Det ska även ordnas en pressening till outrigggen. Kerry ska kolla up vad det kostar att köpa en mått beställd och Annika har om detta blir för dyrt erbjudit sig att hjälpa till och sy en.

Luciapaddling
Den 13:de december är det Luciapaddling tillsammans med andra på klubben. Mer info om tider mm kommer senare.

Tävlingar 2011
Två drakbåtstävlingar kommer att köras nästa år. Pingstkuppen i Hannover, Tyskland, 11-13 juni. Denna tävling håller Malmö i. Mer information: klicka här!
Den andra tävlingen är Drakbåts EM för klubblag i Kiev, Ukraina den 26-28 augusti. Denna tävling håller stockholmarna i. Läs mer på EDBFs hemsida om tävlingsplatsen. Där finns även foton.
I båda tävlingarna är det tänkt att fylla på med folk från övriga Sverige, så är du intresserad av någon eller båda av tävlingarna anmäler du ditt intresse till Katarina katarina.forsberg@cmport.com Antagningstester för att komma med i laget kommer att publiceras senare. Flygbiljetter (Kiew)/bilkostnader(Hannover) och boende verkar gå att ordna till ett bra pris för båda tävlingstillfällena.

Träning
Tills det blir kallare kör vi vidare med drakbåtsträning på onsdagar kl 19.00 och lördagar kl 10.00 och outrrigger träning söndagar. (Obs anmälan bindande via blogg för outriggerpaddling, se ovan).
Då det blir kallare och isen lägger sig har vi tänkt köra någon form om inomhusträning som vi bestämmer senare.

Ses på onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar