onsdag 23 mars 2011

Träning

Hej Allihopa!


Precis som det står i inlägget nedan har drakbåtsträningen dragit i gång på lördagar, det var riktigt härligt att paddlar runt på kanalen i vårsolen i lördags :) På onsdagar kör vi ett tag till inomhus tills det blivit ljusare på kvällarna och vi bestämmer tillsammans att vi ska sätta igång. Det kommer att komma ut information på bloggen om när utomhusträningen på onsdagar börjar.

Ses ikväll!

tisdag 22 mars 2011

Problem med kortläsaren i ytterdörren

Tyvärr har kortläsaren i entrén gått sönder vilket gör att inga passerkort längre fungerar.


Vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt men tillsvidare behöver ni en kod för att komma in i anläggningen. Ring Bo & Lennart dagtid 97 20 47, eller kontakta sektionsledare, funktionär eller styrelsemedlem för mer info.

Dessutom fungerar A och L-nycklar i ytterdörren. Till kansliet går de gamla korten och koderna också som vanligt. Larmet påverkas inte och är aktiverat mellan 22.00 till 06.00 på morgonen.

/ Ulf

söndag 20 mars 2011

Vårpremiär!

Spring is in the air, ladies and gentlemen!

Isen har äntligen smält, och igår var det dags för årets första utepass i kanalen. Under en (mer eller mindre) klarblå himmel och i 5+ graders värme drog vi ut och fick bekräftat just hur mycket inneträningen har hjälpt, alt. hur mycket soffliggande har skadat! Bästa Katarina ledde ett härligt corepass efteråt vilket gjorde det hela till en suverän lördagsmorgon. Längtar tills nästa vecka när vi får göra om det. Häng med du oxå!

Vi ses ons kl 19:00, alt. lör 9:45

fredag 11 mars 2011

E-mail adress till Malmö Kanot Klubb

För information kan jag meddela att vi nu har en ny fungerande e-mail till klubben.


malmokanot@telia.com

Lennart(vår vaktmästare) kommer dagligen hålla koll på inkommande mail

MVH

Jan Tide via Stefan Andersson

tisdag 1 mars 2011

Välkomna!

MKK årsmöte 2011


Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till Malmö Kanotklubbs årsmöte söndagen 6 mars kl 12.00 på klubben! Efteråt så har vi prisutdelning och fika.

Kom ner och stöd din lokala kanotklubb!

/ Ulf