tisdag 15 december 2009

Luciapaddlingen!


Jag och Stefan representerade Drakarna på årets luciapaddling. Det var en trevlig stund. Drakbåten fyllde vi (med hjälp av Lazlo) med starka ungdomar från ungdomssektionen och en och annan familjemedlem. Det kändes bra att styra båten med så många starka män bakom paddlarna. Jag hade ingen kamera med själv men har "nappat" 2 bilder från motion och långfärd.

Tack till alla som helhjärtat arrangerade luciapaddlingen!

/Katarina































tisdag 8 december 2009

Luciapaddling!

Söndagen den 13 december är det Lucia.
Vi tänkte stoltsera med Malmös i särklass coolaste luciatåg!
Vi träffas på klubben kl 16:00.
Glöm inte att ta med er tomteluvor, lussekronor och/eller stjärngossestrutar! Vi kommer att paddla i kajaker, drakbåt och kanadensare. Drakbåtspaddlingen är ett ypperligt tillfälle för dom med mindre kanotvana att prova paddling utan att behöva oroa er för att trilla i.
(med andra ord: välkomna alla föräldrar och vänner!)
Givetvis bjuds det även på lite glögg, pepparkakor, lussebullar och annat som hör till.
Hjärtligt välkomna alla att fira Lucia med Malmö Kanotklubb!

tisdag 1 december 2009

Hannover

Hej!
Efter mötet igår och jag kommit hem så satte jag mej och tänkte tillbaks på det år som varitså dök detta upp i minnet och som lades upp efter Hannovertävlingarna på tyska DKV´s hemsida. I brödtexten på rad 12 nämns Malmö kanu Club. http://www.kanu.de/go/dkv/_dbe,news,_auto_4700502.xhtml Åkte ner själv och fick möjligheten att paddla medRote drachen Mulheim på drakbåtstävlingarna i Hannover som jag tränade med inför World Games 2005 i Duisburg. Bifogar en bild på den trofé(3:e plats) som dom lät mej ta hem till klubben. Jag paddlade OPEN med dom och det blev totalt 1 guld och 2 brons. Kanske inte så viktigt men tyckte det var kul att man nämner Malmö Kanu club
Mvh Jonatan